Hoe ziet jouw dag eruit? 

 

Er is altijd wel wat te doen op de boerderij! Zo proberen wij iedere dag even te koekeloeren bij de beestjes in de stal.

Overalletjes en laarsjes aan en de boer helpen met koeien voeren of het gras aanvegen.  
De kalfjes melk geven of de pinken wat biks. De schaapjes tellen in het dierenweitje, of de kipjes wat graan voeren. Of met de boer mee een rondje rijden in de trekker op het erf.

 

 

 

 

 

In de zomer, als het gras van het land gehaald word, zijn er genoeg trekkers en shovels te zien, waarbij wij uiteraard ook een kijkje gaan nemen!   


Thema’s

Ik werk met thema’s en ik zal leeftijdsgebonden activiteiten aanbieden. Dit kunnen knutsels zijn, spelletjes of bijvoorbeeld gerichte kinderliedjes. Zo vieren wij bijvoorbeeld ook Sinterklaas en Kerst, maar zorgen we ook voor wat leuks voor de papa’s en mama’s met vader- en moederdag!      


Ik ben VVE gecertificeerd. ( Voorschoolse - en vroegschoolse educatie)

Voor - en vroegschoolse educatie ( VVE) richt zich op peuters en kleuters met een taalachterstand. 

Door VVE kunnen kinderen op een speelse manier hun achterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool. 

 

Buiten spelen

We proberen zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Er is een grote buitenspeelplaats voor jou en je vriendjes. Met een schommel, trampoline en een zandbak ( bij geen gebruik afgedekt). De speelplaats is uiteraard afgeschermd van de gevaren.

 

 

 

Veiligheid op de boerderij

Als wij echt de boerderij op gaan, hangen we de vlag uit!

Niet alleen van plezier, maar ook dat de boer weet dat wij de handjes uit de mouwen komen steken.

En voor de kleine knechtjes die het leuk vinden én toestemming hebben van papa en mama, zal er vast en zeker ook nog een rondje op de trekker of shovel in zitten!

 

 

Openingstijden
Onze kalfjes zijn al vroeg wakker voor het ontbijt, kom jij ons dan ook helpen?

Je mag vanaf 8.00 uur komen tot 17:30 uur 's avonds.

(Altijd overleg mogelijk)